chimie distractiva

Atelier de robotica

 

În cadrul atelierelor de robotică, copiilor le este stimulată curiozitatea naturală iar prin implicarea activă în diverse proiecte specifice fiecărei vârste, aceștia dobândesc elemente de robotică, programare, matematică, fizică și știință.

Siguranță
Educație

Joacă

 

Știm cât este de important pentru un părinte ca la sfârșitul zilei, după ore istovitoare de muncă, să își îmbrățișeze copilul și să petreacă împreună cu el minunate clipe de relaxare, fără grija temelor școlare sau a înserării care împiedică joaca în voie în aer liber.

De toate aceste aspecte referitoare la siguranță, educație și joacă își propune să se ocupe Joe Afterschool, un loc primitor în care copiii din clasele 0-4 sunt așteptați, întâmpinați și îndrumați cu atenție, căldură și prietenie.

Afterscool

,,Toți copiii sunt artiști. Problema este cum să rămâi un artist după ce crești.''

 

  Pablo Picasso

activități în Afterschool-ul nostru

Efectuarea temelor

 

După o plimbare revigorantă și un prânz delicios, este timpul pentru efectuarea temelor. Copiii vor fi sprijiniți și îndrumați în funcție de solicitările lor sau de câte ori este nevoie.

Doctor science 

 

Experimente distractive cu efecte neașteptate.

Copiii vor afla informații interesante despre bazele chimiei.

Joaca in aer liber

 

Ne pregătim pentru următoarea etapă a zilei: activitațile recreative și distractive. Amplasarea after-ului în imediata vecinătate a generosului parc Titanii, oferă șansa copiilor de a se juca în aer liber, lucru esențial pentru dezvoltarea lor armonioasă.

 

limba engleza

 

Cursul urmareste sa trezeasca interesul si placerea copiilor de a invata limba engleza,sa le dezvolte capacitatea de a se exprima, precum si spiritul de observatie si creativitatea. 

caiet
proiecte
LB Engleza afterscool
parc afterschool

Galerie cu imagini

JOE AFTERSCHOOL SECTOR 3 

afterschool
afterschool

Înapoi

 Scoala online in After School JOE 

Actorie

 

Atelierul urmareste dezvoltarea personalitatii copiilor prin formarea unor noi deprinderi de manifestare libera si spontana, prin stimularea interesului pentru arta.

actorie afterscool