Despre noi Excursie

Despre noi

joaca in aer liber

Program

Despre noi

Înapoi

10.55-12.15  Preluarea copiilor de la scoala

12.00-13.00  Masa de pranz

13.30-15.30  Program de teme

15.30-16.00  Gustare de dupa-amiaza

16.00-17.30  Activitati recreative (joaca in parc, ateliere optionale)

18.00-18.30   Club de lectura

18.30  Preluarea copiilor de catre parinti

 

Joe Afterschool este deschis de luni până vineri, între orele 8:00-18:30, inclusiv în timpul vacanțelor intersemestriale sau în situații speciale (clase/școli închise).

 

Despre noi joaca in aer liber

JOE AFTERSCHOOL SECTOR 3 

Despre noi

 

 

 

Copiii de la scolile din apropiere sunt preluati de catre personalul nostru la sfarsitul programului si ajung la sediul din Aleea Calistrat Hogas nr.28 D, (printr-o plimbare placuta pe jos), in urma orelor de curs petrecute in bancile scolare. Aici isi schimba hainutele cu cele de interior din dulapioare, si servesc masa de pranz pregatita in bucataria proprie. Dupa o plimbare revigoranta si un pranz delicios, este timpul pentru efectuarea temelor, sprijiniti si indrumati in functie de solicitarile lor sau de cate ori este nevoie. Ora 15.30 anunta momentul gustarii de dupa-amiaza, dar si pregatirea pentru urmatoarea etapa a zilei: activitatile recreative si distractive. Fie ca se joaca in aer liber in ofertantul parc din apropiere (Titanii), fie ca iau parte la o activitate optionala (atelier de robotica, actorie, karate, chimie distractivă,), copiii sunt nerabdatori sa-si consume energia inepuizabila. Spre orele 18.00, in asteptarea parintilor, cei mici sunt invitati la un club de lectura sau la diferite jocuri de societate.

Acesta este modul in care se desfasoara activitatile unei zile la Joe Afterschool, unde ii asteptam cu drag pe toti cei care isi doresc sa vina, asigurandu-i totodata ca sunt pe maini bune!

afterschool